Nursan Trailer

Официјален дистрибутер

АЛОВ АД Е OФИЦИЈАЛЕН ДИСТРИБУТЕР НА НУРСАН ТРЕЈЛЕР ЗА МАКЕДОНИЈА

Нурсан трејлер (Nursan Trailer) е лоцирана во индустриската зона Конија, Турција и почна со производство во индустриската зона за приколки и полуприколки Зафер уште од 1996 година.

За разлика од нејзините конкуренти во полето на индустриските иновации и истражувањата и развојот, компанијата успеа ја задржи работата како свој фокус. Како важни чекори кон развојот во европски бренд, Нурсан трејлер го имплементира стандардот за квалитет ISO 9001 - 2008 и почна да се занимава со извоз. Благодарение на зголемувањето на производствениот капацитет и производството на автоматски системи на приколките, на втората индустриска зона која покрива 10.000 m2 и 25.000 m2 отворен простор се произведуваат секакви видови на проколки и полуприколки.

Историја на компанијата

Почна со производство на кипери во 1996

- Во 2004 - товарни бродови за цемент
- Во 2005 - апарати за мешање
- Во 2012 - танкери за челик АДР
- Во 2015 - танкери за алуминиум и товарни бродови за сув товар, со помош на целосно автоматизирана технологија на робот заварување

Главни производи

Главните производи што ги произведува компанијата се:

ADR танкер, силос за сув прав, кипер, превозник на суви стоки, контејнер приколка со иста шасија и секаков вид на приколки и полуприколки со специјален резервоар.

Производствен процес

Во производите што ги прозведуваат:

- првокласна стручна изведба
- првокласни материјали
- двегодишна гаранција
- гаранција за резервни делови
- активна услуга
- навремена достава

СЕРТИФИКАТИ

Со акцент на квалитетот, задоволството на клиените, сервисирање по продажба, гаранцијата за резервни делови и флексибилниот производствен капацитет во Турција – важно место на пазарот – Нурсан трејлер извезува до Иран, Венецуела, Обединетите Арапски Емирати, Судан, Кенија, Русија, Украина, Кувајт, Катар, Македонија, Танзанија, Нигерија, Габон, Тринидад и Тобаго, Азербеџан, Казакстан, Саудиска Арабија, Малта, Брегот на Слоновата Коска... или вкупно 32 земји.