Висок квалитет на
нафтени производи

Трговија со нафта и нафтени производи

Алов АД

 • Увоз
 • -
 • Животна средина & Безбедност
 • -
 • Инспекција & Тестирање
 • -
 • Трговија
 • -
 • Професионални Услуги
 • -
 • Складирање
 • -
 • Безбедност
 • -
 • Транспорт

СЕРТИФИЦИРАНА ISO 9001 КОМПАНИЈА

ISO 9001:2008 Сертификатите се присутни повеќе од една деценија и се користат како методи за осигурување дека компанијата го контролира квалитетот на работата. Стандардот овозможува работна рамка за менаџмент на бизнисот и осигурува посветеност на долгорочно подобрување во сите аспекти.

ПРИНЦИПИТЕ НА ISO 9001:2008 СТАНДАРДОТ СЕ:

- Фокус на клиентите;

- Лидерство;

- Вклученост на луѓе;

- Пристап кон процесите;

- Систематски пристап кон менаџментот;

- Постојано подобрување;

- Донесување одлуки базирани на факти;

- Односи со добавувачите за заемни придобивки.

Nursan Trailer

Официјален дистрибутер

АЛОВ АД Е OФИЦИЈАЛЕН ДИСТРИБУТЕР НА НУРСАН ТРЕЈЛЕР ЗА МАКЕДОНИЈА

Нурсан трејлер (Nursan Trailer) е лоцирана во индустриската зона Конија, Турција и почна со производство во индустриската зона за приколки и полуприколки Зафер уште од 1996 година.

АЛОВ АД е компанија со пријателски однос кон животните ;)

За нас:

АЛОВ АД е трговска компанија основана во Македонија од група искусни професионалци во Меѓународниот сектор за трговија со нафта. Нашата нафтена компанија постојано расте од самото основање и стана призната високо почитувана во Индустријата на трговија со нафта.

Нашата набавка на нафта е посветена на обезбедување премиум економски услуги, со што ќе обезбеди конкурентска предност на повеќето пазари низ Европа.

Прочитај повеќе

Контакт

Канцеларија Гевгелија: ул. Маршал Тито br.7/14 - ГТЦ Гевгелија, Македонија

Канцеларија Илинден: ул.24 бр.45 Илинден - Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 2550 167
Факс: +389 2 2573 567
Мобилен: +389 71 241 424

E-mail: alovadsg@gmail.com


Прочитај повеќе